Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITN. Als je het bestand wilt openen ITN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TomTom Navigator Itinerary Format TomTom International

Wat is een bestand ITN?

Reisroute bewaard door TomTom Navigator GPS software. Beveiligingsroutes en interessante punten opslaan als een ASCII-tekstbestand. Merk locaties als doorlocaties of bestemmingspunten en vlag ze als bezocht of niet bezocht.

Elke regel in een ITN-bestand bestaat uit de volgende velden:

Veld 0 - Lengte in WGS84-formaat Veld 1 - Breedte in WGS84-formaat Veld 2 - Naam van het opgegeven punt Veld 3 - Vlag (een specifiek nummer)

ITN-bestanden worden typisch opgeslagen in "Mijn DocumentsTomTom Navigator Settings" op Windows-computers. Ze kunnen door de gebruiker worden gemaakt of gedownload van het internet. ITN-bestanden opgeslagen op een computer kunnen via USB via een TomTom GPS-apparaat worden overgedragen. Ze moeten opgeslagen worden in de GPS-map van de GPS-toestel.

Hoe een bestand openen ITN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITN openen

Andere problemen met een bestand ITN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITN:

  • het gekozen bestand ITN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand