Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITPC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITPC. Als je het bestand wilt openen ITPC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITPC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes Podcast Subscription Format Apple

Wat is een bestand ITPC?

Link bestand gebruikt door iTunes, een muziek winkel, beheer en afspelen applicatie. Bevat koppelingsinformatie voor het abonneren op een podcast. Wordt gebruikt voor het delen van podcastabonnementen via internet.

Podcasts worden vaker aangemeld bij het gebruik van RSS feeds of via een link online die het 'itpc: //' protocol gebruikt.

Hoe een bestand openen ITPC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITPC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITPC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITPC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITPC openen

Andere problemen met een bestand ITPC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITPC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITPC:

  • het gekozen bestand ITPC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITPC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITPC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand