Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITT. Als je het bestand wilt openen ITT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IconTweaker Theme Format Joost Verburg

Wat is een bestand ITT?

Bestand gemaakt door IconTweaker, een gratis hulpprogramma waarmee gebruikers Windows-iconen kunnen wijzigen. Bevat instellingen voor een thema, inclusief een mapping van thema iconen naar hun Windows equivalenten. Opgeslagen in een XML-formaat

IconTweaker-thema's kunnen vervangingen voor alle Windows-iconen opgeven, waaronder de pictogram Mijn computer, Prullenbak en Mijn documenten en de pictogrammen voor mappen, bestanden en het startmenu.

ITT-bestanden worden meestal gebundeld met een .ICL-bestand of meerdere .ICO-bestanden. Ze kunnen verpakt worden in gecomprimeerde .ITA-bestanden voor overdracht via internet.

Hoe een bestand openen ITT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITT openen

Andere problemen met een bestand ITT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITT:

  • het gekozen bestand ITT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand