Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ITW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ITW. Als je het bestand wilt openen ITW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ITW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
InTouch With Database Format Prairie Group

Wat is een bestand ITW?

Eigen databasisformaat gebruikt door InTouch With, een free-form database applicatie voor het Mac OS. Aangepast voor het opslaan van namen en adressen en afdrukken van enveloppen en labels.

Aanvullende informatie over InTouch With is verkrijgbaar op www.Intouchwith.Com.

Hoe een bestand openen ITW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ITW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ITW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ITW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ITW openen

Andere problemen met een bestand ITW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ITW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ITW:

  • het gekozen bestand ITW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ITW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ITW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand