Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IV. Als je het bestand wilt openen IV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SGI Inventor VRML Format Visualization Sciences Group

Wat is een bestand IV?

Scene grafiek bestand gemaakt door Open Inventor, een objectgerichte toolkit die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van 3D scènes en animaties. Opgeslagen in een tekstformaat en bevat "nodes", "velden" en hun verbindingen en eigenschappen. Gebruikt om 3D-objecten te beschrijven en samen te stellen in een scène.

IV-bestanden kunnen worden gebruikt om verschillende 3D-elementen aan te passen, zoals geometrie, verlichting, camera's, texturen, sequencing en kleur. Er zijn verschillende geprefabriceerde vormen die kunnen worden aangepast in IV-bestanden, waaronder kegels, kubussen, cilinders, bollen, 2D-tekst en 3D-tekst.

Open Inventor is oorspronkelijk ontwikkeld door Silicon Graphics International (SGI), die een open source versie publiceerde. SGI heeft het geopend voor licenties voor derden, en nu wordt het commercieel gehandhaafd door de Visualization Sciences Group (VSG).

Open Inventor is gebouwd bovenop OpenGL en is bedoeld om een ​​hogere laag abstractie voor 3D-programmering te bieden.

Hoe een bestand openen IV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IV openen

Andere problemen met een bestand IV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IV:

  • het gekozen bestand IV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand