Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IV2I Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IV2I. Als je het bestand wilt openen IV2I, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IV2I

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Norton Ghost Disk Drive Image Symantec

Wat is een bestand IV2I?

Incrementele back-up gemaakt met Norton Ghost. Typisch gemaakt op regelmatige basis nadat het oorspronkelijke volume backup (.V2I) bestand is opgeslagen. Kan worden hersteld naar een ander volume met behulp van Norton Ghost backup software.

Het bestand ".Iv2i" moet samen met het oorspronkelijke ".V2i" back-upbestand worden opgeslagen om correct te kunnen functioneren. Norton Ghost is vernoemd naar Ghost Solution Suite.

Hoe een bestand openen IV2I?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IV2I niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IV2I lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IV2I associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IV2I openen

Andere problemen met een bestand IV2I

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IV2I bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IV2I:

  • het gekozen bestand IV2I is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IV2I met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IV2I bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand