Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IVA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IVA. Als je het bestand wilt openen IVA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IVA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Surveillance Video Format N/A

Wat is een bestand IVA?

Video formaat gebruikt door meerdere video surveillance systemen. Typisch bevat video-opnames die zijn opgenomen op apparaten met gesloten televisie (CCTV). Kan worden opgeslagen als een back-upbestand, dat meestal kan worden bekeken met de software die bij het videokamerasysteem is opgenomen.

Hoe een bestand openen IVA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IVA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IVA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IVA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IVA openen

Andere problemen met een bestand IVA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IVA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IVA:

  • het gekozen bestand IVA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IVA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IVA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand