Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IVD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IVD. Als je het bestand wilt openen IVD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IVD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bitdefender Incremental Virus Definitions Format Bitdefender

Wat is een bestand IVD?

Bestand gebruikt door Bitdefender antivirus- en internetbeveiligingssoftware. Hiermee worden updates voor virusdefinities opgeslagen die de software helpen de meest recente virussen te herkennen. Wordt gebruikt voor het aanvullen van de basis .CVD-virusdefinities bestand met nieuwe updates.

Periodiek worden de definities in het basis CVD-bestand bijgewerkt. Als dit gebeurt, worden de IVD-definities opnieuw ingesteld, maar kan dan opnieuw worden geupdate met de meest recente virusdefinities tot de volgende CVD-vernieuwing.

Hoe een bestand openen IVD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IVD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IVD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IVD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IVD openen

Andere problemen met een bestand IVD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IVD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IVD:

  • het gekozen bestand IVD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IVD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IVD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand