Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IVF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IVF. Als je het bestand wilt openen IVF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IVF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Indeo Video Format Intel

Wat is een bestand IVF?

Videobestand dat is gemaakt in het Indeo Video Format (IVF), dat ook vaak de "Intel Video Format" wordt genoemd. codeert de video data met behulp van de Indeo video codec. Gebruikt de MIME-type video / x-ivf en wordt gemaakt door Intel-videobewerkingssoftware.

Hoe een bestand openen IVF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IVF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IVF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IVF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IVF openen

Andere problemen met een bestand IVF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IVF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IVF:

  • het gekozen bestand IVF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IVF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IVF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand