Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IVR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IVR. Als je het bestand wilt openen IVR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IVR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Virtual Reality World (iSeeMedia Image World) RealNetworks

Wat is een bestand IVR?

Video-indeling ontwikkeld door RealNetworks voor het delen van videoclips op het web. Kan worden gemaakt door gebruik te maken van de functie "Record" in RealPlayer 11 of later. Opgeslagen in een eigen formaat dat alleen met RealPlayer kan worden geopend.

Hoe een bestand openen IVR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IVR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IVR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IVR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IVR openen

Andere problemen met een bestand IVR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IVR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IVR:

  • het gekozen bestand IVR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IVR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IVR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand