Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IVT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IVT. Als je het bestand wilt openen IVT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IVT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Beyond 20/20 Table Aggregate Data Format Beyond 20/20

Wat is een bestand IVT?

Data tabel gemaakt door Beyond 20/20 statistische analyse en data visualisatie software. Kan via het web gedeeld worden met behulp van Beyond 20/20 software. Gebruik een OLAP-systeem dat compatibel is met Microsoft Web-technologieën.

IVT-bestanden kunnen op een desktopcomputer worden bekeken met behulp van de Professional Browser-bureaubladtoepassing, of ze kunnen via een webbrowser worden bekeken met behulp van de Web-toepassingen Perspective and Web Data Server (WDS).

Hoe een bestand openen IVT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IVT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IVT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IVT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IVT openen

Andere problemen met een bestand IVT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IVT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IVT:

  • het gekozen bestand IVT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IVT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IVT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand