Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IVUE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IVUE. Als je het bestand wilt openen IVUE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IVUE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Live Picture Image Format HSC Software

Wat is een bestand IVUE?

Rasterbeeld gemaakt door Live Picture, een afbeelding bewerking applicatie voor Mac OS Classic die nu is beëindigd. Gebruik het IVUE-formaat, dat is een multi-resolutie beeldformaat dat wordt gebruikt als basis voor FlashPix (.FPX-bestanden).

Bij het bewerken van een IVUE-afbeelding in Live Picture, kunnen aanpassingslagen worden toegepast om subafdelingen van de afbeelding te wijzigen. Hoewel het IVUE-beeld zelf niet is aangepast, worden de instellingen voor de aanpassingen opgeslagen in FITS (Functional Interpolating Transformation System) of FPX-bestanden. Wanneer een gemanipuleerde IVUE-afbeelding klaar is voor uitvoer in Live Picture, worden de IVUE-beeld- en FITS- of FPX-bestanden samen verwerkt en ingebouwd in een meer standaardformaat, zoals .JPG, .TIFF of .PSD. Definitieve beelden kunnen worden gebouwd met berekeningen in 48-bits diepte en naar beneden gemonsterd naar 24-bits diepte. Lokale weergaven kunnen ook in Live Picture worden geselecteerd en worden uitgevoerd als standaardbeeldbestanden.

Het IVUE-formaat wordt niet meer ondersteund. Live Picture was eerder beschikbaar voor Mac OS Classic en bood ook een Photoshop plug-in voor het lezen van het IVUE-formaat. Live Picture competeerde met Adobe Photoshop in de jaren negentig als een van de beste beeldredacteurs voor Mac.

Hoe een bestand openen IVUE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IVUE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IVUE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IVUE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IVUE openen

Andere problemen met een bestand IVUE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IVUE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IVUE:

  • het gekozen bestand IVUE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IVUE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IVUE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand