Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IWD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IWD. Als je het bestand wilt openen IWD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IWD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Call Of Duty Game Archive Format Activision

Wat is een bestand IWD?

Bevat spelgegevens die worden gebruikt door Call of Duty 2 (CoD2) en Call of Duty 4. Mag grafieken, wapens, scripts of andere informatie opslaan. Gecomprimeerd met ZIP-compressie om schijfruimte op te slaan.

De meeste IWD-bestanden worden opgeslagen in de directory "Program FilesActivisionCall of Dutymain". Ze kunnen unzipped worden met behulp van een bestand decompressie programma zoals WinZip en bewerkt met een teksteditor.

Open IWD-bestanden niet handmatig, tenzij u precies weet wat er gebeurt. Het wijzigen van een IWD-bestand kan het onbruikbaar maken door Call of Duty.

Hoe een bestand openen IWD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IWD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IWD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IWD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IWD openen

Andere problemen met een bestand IWD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IWD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IWD:

  • het gekozen bestand IWD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IWD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IWD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand