Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IWDGT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IWDGT. Als je het bestand wilt openen IWDGT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IWDGT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IWeb Widget Format Apple

Wat is een bestand IWDGT?

Widget bundel gebruikt door Apple iWeb, een web ontwikkeling tool voor Mac OS X. Bevat een web resource bundel, die kan worden opgenomen als een standalone webpagina component. Wordt gebruikt om navigatiebars, headers, footers, RSS feeds en andere componenten in webpagina's in te voegen.

iWeb bevat meerdere vooraf geïnstalleerde widgets die zich in de volgende map van de applicatie bundel bevinden: / Inhoud / Resources / Widgets /. Elke widget bevat webinhoud, zoals afbeeldingen, HTML-pagina's en JavaScript-bestanden.

GoogleAds.Iwdgt - Google AdSense-widget

GoogleMap.Iwdgt - Google Maps widget

YouTube.Iwdgt - YouTube-widget

RSS Feed.Iwdgt - RSS Feed widget

Hoe een bestand openen IWDGT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IWDGT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IWDGT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IWDGT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IWDGT openen

Andere problemen met een bestand IWDGT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IWDGT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IWDGT:

  • het gekozen bestand IWDGT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IWDGT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IWDGT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand