Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IWI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IWI. Als je het bestand wilt openen IWI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IWI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Infinity Ward Texture Format Activision

Wat is een bestand IWI?

Grafisch bestand dat wordt gebruikt door de Infinity Ward game engine, die werd gebruikt voor sommige Call of Duty en James Bond first-person shooter games. Biedt texturen voor spelmodellen. Wordt gebruikt om grafieken over te leggen op NPC's, wapens, gebouwen, terrein en andere objecten.

IWI-texturen kunnen worden omgezet in het .DDS-formaat met behulp van IWI_X_DDS.

De Infinity Ward-motor werd ontwikkeld met behulp van de id Tech 3 "Doom 3 Engine" als uitgangspunt. Het voegt meerdere verlichtingsverbeteringen toe.

Hoe een bestand openen IWI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IWI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IWI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IWI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IWI openen

Andere problemen met een bestand IWI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IWI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IWI:

  • het gekozen bestand IWI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IWI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IWI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand