Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IWXDATA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IWXDATA. Als je het bestand wilt openen IWXDATA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IWXDATA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IWorx Data Format iWorx Systems

Wat is een bestand IWXDATA?

Bestand aangemaakt door LabScribe, een software applicatie die interfereert met iWorx-apparaten, die worden gebruikt in biomedisch onderzoek en analyse. Bevat gegevens die zijn geregistreerd door een aangesloten apparaat, uit een menselijk vak. Hiermee kunnen de gegevens opgeslagen en geanalyseerd worden in de software.

U kunt IWXDATA-bestanden converteren naar andere formaten (zoals .EDF) met behulp van de LabVIEW Biomedical Toolkit-software van National Instruments.

Electromyografie helpt medische professionals om abnormale bewegingen in het lichaam te analyseren en te diagnosticeren.

Hoe een bestand openen IWXDATA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IWXDATA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IWXDATA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IWXDATA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IWXDATA openen

Andere problemen met een bestand IWXDATA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IWXDATA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IWXDATA:

  • het gekozen bestand IWXDATA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IWXDATA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IWXDATA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand