Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IX. Als je het bestand wilt openen IX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DtSearch Index Format dtSearch

Wat is een bestand IX?

Index bestand gemaakt door dtSearch, een programma dat wordt gebruikt voor tekstzoeken. Bevat indexinformatie, inclusief filters, uitsluitingen, locaties en crawldiepte. Gebruikt om zoekopdrachten te zoeken en zoekresultaten te filteren.

IX-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat en worden genoemd met behulp van de volgende conventie, waarbij "X" een teken is dat door dtSearch wordt gekozen: index_X.Ix.

dtSearch is beschikbaar in de volgende versies: Desktop Network Spider Web Publish Engine

Hoe een bestand openen IX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IX openen

Andere problemen met een bestand IX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IX:

  • het gekozen bestand IX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand