Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IXB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IXB. Als je het bestand wilt openen IXB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IXB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ulead Disk Image Format Corel

Wat is een bestand IXB?

Bestand aangemaakt door Ulead DVD MovieFactory en Ulead Burn.Now, die programma's zijn die worden gebruikt voor disc authoring en burning. Bevat een schijfafbeelding die de bestandsstructuur en alle inhoud van een disc opslaat. Gebruikt om cd's en dvd's te branden.

IXB-bestanden kunnen worden geopend in Burn.Now of DVD MovieFactory en opgeslagen als .ISO-bestanden.

IXB-bestanden kunnen zeer groot zijn omdat ze een volledige schijfafbeelding bevatten.

Hoe een bestand openen IXB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IXB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IXB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IXB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IXB openen

Andere problemen met een bestand IXB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IXB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IXB:

  • het gekozen bestand IXB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IXB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IXB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand