Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IZE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IZE. Als je het bestand wilt openen IZE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IZE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IZArc Encrypted Archive Format IZArc

Wat is een bestand IZE?

Proprietary compressieformaat gebruikt door IZArc, een bestandskompressie en decompressieprogramma. Sla een archief op van bestanden en mappen. Ondersteunt encryptie en wachtwoordbeveiliging voor veilige opslag en overdracht van archieven.

Hoe een bestand openen IZE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IZE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IZE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IZE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IZE openen

Andere problemen met een bestand IZE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IZE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IZE:

  • het gekozen bestand IZE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IZE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IZE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand