Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IZZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IZZ. Als je het bestand wilt openen IZZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IZZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Isadora Media Control Project Format TroikaTronix

Wat is een bestand IZZ?

Media project opgeslagen door Isadora. Biedt een grafische programmeermilieu voor het beheren van digitale media en externe apparaten. Geeft interactieve controle van digitale media toe, met nadruk op de real-time manipulatie van digitale video. Ondersteunt audio-, video- en MIDI-gegevens.

Isadora-projecten worden gemaakt met behulp van basisblokken, acteurs genoemd, die beschikbaar zijn in de Isadora-omgeving. Acteurs kunnen basisfuncties uitvoeren, zoals wachten op MIDI-evenementen of geavanceerde functies zoals videobestanden. Acteurs kunnen samen worden aangesloten om het programma te instrueren hoe ze live-evenementen kunnen beantwoorden.

Hoe een bestand openen IZZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IZZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IZZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IZZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IZZ openen

Andere problemen met een bestand IZZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IZZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IZZ:

  • het gekozen bestand IZZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IZZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IZZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand