Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

IZZY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand IZZY. Als je het bestand wilt openen IZZY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ IZZY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Isadora Project Format TroikaTronix

Wat is een bestand IZZY?

Media project opgeslagen door Isadora. Bevat een grafische programmeermilieu voor het beheren van digitale media, zoals video-, audio- en MIDI-gegevens.

Meestal gezien met een .IZZ-extensie.

Hoe een bestand openen IZZY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand IZZY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de IZZY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand IZZY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand IZZY openen

Andere problemen met een bestand IZZY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand IZZY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken IZZY:

  • het gekozen bestand IZZY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand IZZY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand IZZY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand