Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

J2I Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand J2I. Als je het bestand wilt openen J2I, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ J2I

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Jazz Jackrabbit 2 Internet Server Link Format Epic Games

Wat is een bestand J2I?

Tekstbestand met internetverbindingsinstellingen voor een Jazz Jackrabbit 2 multiplayer spel. Bevat het IP-adres van de server die het spel aanbiedt. Kan worden gedownload van websites die actieve Jazz 2 online spellen vermelden.

Meer informatie over Jazz Jackrabbit 2 Online, inclusief hulp bij J2I-bestanden, evenals een lijst met actieve multiplayer games, is beschikbaar op de website van Jazz2Online.

Hoe een bestand openen J2I?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand J2I niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de J2I lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand J2I associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand J2I openen

Andere problemen met een bestand J2I

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand J2I bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken J2I:

  • het gekozen bestand J2I is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand J2I met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand J2I bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand