Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

J2K Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand J2K. Als je het bestand wilt openen J2K, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ J2K

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG2000 Code Stream Image Joint Photographic Experts Group

Wat is een bestand J2K?

Gecomprimeerd bitmapbeeld dat waveletcompressie gebruikt in plaats van de DCT-compressie die wordt gebruikt door standaard .JPEG-afbeeldingen. Ondersteunt 16-bits kleur, alfa transparantie en verliesloze compressie.

Hoe een bestand openen J2K?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand J2K niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de J2K lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand J2K associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand J2K openen

Andere problemen met een bestand J2K

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand J2K bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken J2K:

  • het gekozen bestand J2K is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand J2K met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand J2K bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand