Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

J3O Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand J3O. Als je het bestand wilt openen J3O, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ J3O

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JMonkeyEngine 3D Scene jMonkeyEngine

Wat is een bestand J3O?

3D scène bestand gemaakt door de jMonkeyEngine (JME) SDK, een applicatiesuite die wordt gebruikt voor het ontwikkelen van 3D-spellen in Java. Opslaan 3D-objecten, texturen, verlichtingseigenschappen, effecten en andere 3D-scène informatie. Gebruik een eigen binair formaat dat nodig is om de scène in het spel te laden tijdens de runtime.

J3O-bestanden kunnen worden gemaakt door het Scen Composer programma van de SDK of door een 3D-scene te importeren die is opgeslagen in het OgreXML-formaat. Blender, een open-source 3D-modelleringshulpmiddel, levert OgreXML-export en is daarom een ​​algemeen hulpmiddel voor het maken van JME-scènes. Nadat een OgreXML-scène is geïmporteerd, kunt u met de rechtermuisknop op het model klikken en kies 'Convert to JME binary' om het model in het J3O-formaat te converteren.

U kunt J3O-bestanden bekijken met SceneViewer, een programma dat bij de jMonkeyEngine SDK is opgenomen.

Hoe een bestand openen J3O?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand J3O niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de J3O lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand J3O associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand J3O openen

Andere problemen met een bestand J3O

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand J3O bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken J3O:

  • het gekozen bestand J3O is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand J3O met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand J3O bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand