Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JAD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JAD. Als je het bestand wilt openen JAD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JAD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Application Descriptor Format Oracle

Wat is een bestand JAD?

Descriptor-bestand dat de inhoud van een MIDlet, een type Java-programma dat is ontwikkeld voor de Java ME (Micro Edition) virtuele machine, beschrijft. Kan DRM-beveiligingsinformatie bevatten. Gewoonlijk gebruikt Java-games en applicaties die zijn ontwikkeld voor mobiele telefoons.

MIDlets bevatten zowel JAD als .JAR (Java Archive) bestanden.

Hoe een bestand openen JAD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JAD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JAD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JAD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JAD openen

Andere problemen met een bestand JAD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JAD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JAD:

  • het gekozen bestand JAD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JAD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JAD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand