Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JAR.PACK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JAR.PACK. Als je het bestand wilt openen JAR.PACK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JAR.PACK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle Pack200 Packed JAR Format Oracle

Wat is een bestand JAR.PACK?

Bestand aangemaakt door Pack200, een Java 1.5.0-hulpprogramma dat wordt gebruikt voor het verpakken van .JAR-bestanden. Bevat een gecomprimeerd JAR-bestand. Algemeen gebruikt door Java-software clients om JAR-bestanden over internet te downloaden.

JAR.PACK worden meestal gezien als .PACK of .PACK.GZ bestanden.

Hoe een bestand openen JAR.PACK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JAR.PACK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JAR.PACK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JAR.PACK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JAR.PACK openen

Andere problemen met een bestand JAR.PACK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JAR.PACK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JAR.PACK:

  • het gekozen bestand JAR.PACK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JAR.PACK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JAR.PACK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand