Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JASPER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JASPER. Als je het bestand wilt openen JASPER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JASPER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JasperReports Data Format Jaspersoft

Wat is een bestand JASPER?

Bestand aangemaakt door JasperReports, een open source programmeringsbibliotheek waarmee gebruikers rapporten kunnen maken in Java. Bevat rapport inhoud in binair formaat dat is samengesteld uit een .JRXML bestand.

JASPER-bestanden kunnen worden geïmplementeerd met Java-applicaties om rapporten herhaaldelijk te genereren. Rapporten worden "gevuld" als rapportgegevens worden gelezen vanuit een bepaalde gegevensbron. Genereerde formaten omvatten .JRPRINT, .PDF, .RTF, .XLS, .TXT, .CSV, .HTML en .XML.

Hoe een bestand openen JASPER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JASPER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JASPER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JASPER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JASPER openen

Andere problemen met een bestand JASPER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JASPER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JASPER:

  • het gekozen bestand JASPER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JASPER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JASPER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand