Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JAV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JAV. Als je het bestand wilt openen JAV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JAV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Language Source Code Format Oracle

Wat is een bestand JAV?

Bevat de broncode van een programma dat is geschreven in de Java-programmeertaal. Kan een van de vele Java-bronbestanden zijn die in een programmaproject worden verwezen, of kan alle broncode in een bestand bevatten.

Java-bronbestanden hebben meestal een .JAVA-extensie.

Hoe een bestand openen JAV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JAV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JAV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JAV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JAV openen

Andere problemen met een bestand JAV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JAV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JAV:

  • het gekozen bestand JAV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JAV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JAV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand