Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JAVA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JAVA. Als je het bestand wilt openen JAVA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JAVA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Language Source Code Format Oracle

Wat is een bestand JAVA?

Een JAVA-bestand is een broncodebestand dat is geschreven in de Java-programmeertaal, die oorspronkelijk werd ontwikkeld door Sun Microsystems, maar wordt nu door Oracle onderhouden. Het maakt gebruik van een object-georiënteerde aanpak, waarbij gestructureerde datatypes, klassen genoemd, gebruikt worden om objecten op runtime te instantiëren.

JAVA broncode bestanden worden samengesteld in .CLASS bestanden met behulp van een Java compiler (javac commando). Een CLASS-bestand bevat bytecode die kan worden uitgevoerd door de Java Virtual Machine (JVM). De JVM kan worden gedownload voor elk groot besturingssysteem, waaronder Windows, Mac OS X en Linux.

Android-programma's worden geschreven in Java, maar worden uitgevoerd met behulp van de Dalvik Virtual Machine (DVM), die een andere virtuele machine is dan de standaard JVM die is geoptimaliseerd voor Android.

Hoe een bestand openen JAVA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JAVA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JAVA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JAVA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JAVA openen

Andere problemen met een bestand JAVA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JAVA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JAVA:

  • het gekozen bestand JAVA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JAVA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JAVA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand