Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JB2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JB2. Als je het bestand wilt openen JB2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JB2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JBIG2 Image Format Joint Bi-level Image Group

Wat is een bestand JB2?

Bitonale afbeelding gemaakt in de Joint Bi-level Image Group 2 (JBIG2) -formaat. Biedt 1-bits zwart-witte pixels in lossy of lossless formaat. Ondersteunt hogere compressieverhoudingen dan het concurrerende CCITT Fax Group 4 compressiealgoritme.

JB2 is gesegmenteerd in drie soorten regio's: tekst, halftone beelden en generieke regio's. Dit stelt het JBIG2-algoritme in staat om compressie te optimaliseren voor de verschillende gebieden van de afbeelding.

Vanwege hun hoge compressieverhoudingen worden JBIG2-beelden vaak gebruikt om binaire beelden op te slaan voor overdracht via fax. JBIG2-bestanden vervangen de vorige JBIG-specificatie (.JBIG-bestanden).

Hoe een bestand openen JB2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JB2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JB2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JB2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JB2 openen

Andere problemen met een bestand JB2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JB2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JB2:

  • het gekozen bestand JB2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JB2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JB2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand