Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JBF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JBF. Als je het bestand wilt openen JBF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JBF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel PaintShop Photo Pro Image Browser Format Corel

Wat is een bestand JBF?

Cache-bestand dat is gemaakt door het beeldbrowsercomponent van Corel Paint Shop Pro (PSP). Bevat miniaturen voor afbeeldingsbestanden die zijn bekeken. Hiermee kan het programma snel weergave van afbeeldingen weergeven. Automatisch bijgewerkt elke keer dat gebruikers beelden doorbladeren.

U kunt JBF-bestanden veilig verwijderen. Paint Shop Pro maakt deze echter opnieuw de volgende keer dat u de beeldbrowser gebruikt, tenzij u de optie uitschakelt om cached afbeeldingen op de harde schijf op te slaan. JBF-bestanden worden meestal opgeslagen met de naam pspbrwse.Jbf.

JBF-bestanden kunnen zeer groot worden, afhankelijk van het aantal beelden dat wordt doorzocht.

JBF-bestanden worden gebruikt door sommige oudere versies van PSP. PSP heet nu PaintShop Photo Pro.

Hoe een bestand openen JBF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JBF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JBF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JBF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JBF openen

Andere problemen met een bestand JBF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JBF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JBF:

  • het gekozen bestand JBF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JBF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JBF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand