Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JBG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JBG. Als je het bestand wilt openen JBG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JBG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Image JBIG 1-bit Raster N/A

Wat is een bestand JBG?

Beeldformaat gebruikt om zwart-wit-, grijstinten- en kleurafbeeldingen op te slaan. Gebruik loslose compressie om kleinere beeldbestandsgrootten te maken dan andere standaardformaten zoals CCITT Group 3 (G3) of CCITT Group 4 (G4) compressie.

Het Joint Bi-Level Image Group (JBIG) formaat, ook wel JBIG1 genoemd, was bedoeld voor het comprimeren van binaire afbeeldingen, vooral voor faxoverzendingen, maar kan ook gebruikt worden voor andere afbeeldingen. Het werd vervangen door de JBIG2-specificatie (.JB2-bestanden), die efficiënter bi-level beelden comprimeren.

Beelden die in het JBIG-formaat zijn opgeslagen, gebruiken ook de meest voorkomende .JBIG-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen JBG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JBG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JBG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JBG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JBG openen

Andere problemen met een bestand JBG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JBG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JBG:

  • het gekozen bestand JBG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JBG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JBG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand