Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JBI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JBI. Als je het bestand wilt openen JBI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JBI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Motoman Robot Job Format Motoman

Wat is een bestand JBI?

Job bestand gemaakt door Motoman robot programming software. Bevat instructies voor bewegingen en andere acties die de robot bedienen. Kan geprogrammeerd en gesimuleerd worden offline en vervolgens geüpload naar de jobdatabase van de robot.

Motoman software wordt voornamelijk gebruikt in industriële instellingen, maar ook in academische omgevingen om robot programmering te leren. Motoman robots kunnen worden gebruikt voor taken zoals montage, hantering, machine tending, verpakking, palletiseren, schilderen en lassen.

Motoman is een Yaskawa bedrijf.

Hoe een bestand openen JBI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JBI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JBI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JBI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JBI openen

Andere problemen met een bestand JBI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JBI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JBI:

  • het gekozen bestand JBI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JBI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JBI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand