Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JBIG2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JBIG2. Als je het bestand wilt openen JBIG2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JBIG2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JBIG2 Joint Bi-level Image Group

Wat is een bestand JBIG2?

Bitonale afbeelding opgeslagen in het Joint Bi-level Image Group 2 (JBIG2) formaat. Bewaar de afbeelding met behulp van zwart-wit met 1 bit per pixel. Kan verlies of verlies zijn. Maakt een grotere compressie mogelijk dan het CCITT Fax Group 4 algoritme. Vaak gebruikt voor gescande afbeeldingen en faxen. Vervangt de vorige .JBIG-specificatie.

Het JBIG2-formaat scheidt regio's van de afbeelding in tekst-, halftoonafbeeldingen en generieke gebieden. Hierdoor kan het algoritme compressie optimaliseren voor verschillende delen van de afbeelding.

Afbeeldingen in het JBIG2-formaat gebruiken ook de .JB2-bestandsextensie.

Hoe een bestand openen JBIG2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JBIG2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JBIG2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JBIG2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JBIG2 openen

Andere problemen met een bestand JBIG2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JBIG2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JBIG2:

  • het gekozen bestand JBIG2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JBIG2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JBIG2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand