Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JBK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JBK. Als je het bestand wilt openen JBK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JBK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Juno Backup Format Juno

Wat is een bestand JBK?

Backup bestand gemaakt door Juno Internet service software. Introduceerd met versie 5 van de Juno software en bevat back-ups van programmabestanden en gebruikersgegevens zoals e-mail. Opgeslagen in een eigen formaat en gebruikt voor het herstellen van gegevens met de Juno-software.

Je hebt een Juno account nodig om de Juno Software te downloaden. JBK-backups zijn specifiek voor elk account.

Hoe een bestand openen JBK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JBK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JBK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JBK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JBK openen

Andere problemen met een bestand JBK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JBK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JBK:

  • het gekozen bestand JBK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JBK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JBK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand