Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JBR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JBR. Als je het bestand wilt openen JBR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JBR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel PaintShop Photo Pro Brushes Format Corel

Wat is een bestand JBR?

Bevat borsteltips, of stijlen van borstels, die kunnen worden gebruikt bij het Paint Shop Pro borstelgereedschap. Gebruikt voor het simuleren van de textuur van verschillende soorten borstels.

Paint Shop Pro is oorspronkelijk ontwikkeld door Jasc Software, wat kan zijn waarom de bestandsuitbreiding begint met een J.

Hoe een bestand openen JBR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JBR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JBR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JBR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JBR openen

Andere problemen met een bestand JBR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JBR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JBR:

  • het gekozen bestand JBR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JBR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JBR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand