Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JC. Als je het bestand wilt openen JC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FlashGet Partial Download Format FlashGet

Wat is een bestand JC?

Gedeeltelijk of onvolledig bestand gedownload met FlashGet, een download management programma. Gemaakt wanneer een download is gestart en opgeslagen als het werkelijke bestand (met de originele extensie) wanneer de download is voltooid.

FlashGet downloads kunnen worden hervat als de overdracht wordt onderbroken of gestopt zolang het bestand nog steeds op de server beschikbaar is.

De JC-extensie komt van "JetCar," de oorspronkelijke naam van het programma.

Hoe een bestand openen JC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JC openen

Andere problemen met een bestand JC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JC:

  • het gekozen bestand JC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand