Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JCRYPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JCRYPT. Als je het bestand wilt openen JCRYPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JCRYPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JCRYPT Encrypted Format JMasters

Wat is een bestand JCRYPT?

Bestand gecodeerd met JCRYPT, een web-based service die wordt gebruikt voor het versleutelen en decoderen van bestanden. Gebruikte willekeurige data manipulatie algoritmes om de inhoud van de bestanden te beveiligen zodat ze niet leesbaar zijn, tenzij gedecodeerd.

JCRYPT is een web-based service die een online account vereist. Eenmaal ingelogd, kunt u bestanden uploaden (alleen via SSL) om te worden gecodeerd. U ontvangt dan een gecodeerd bestand om lokaal op uw computer op te slaan. Dit bestand kan alleen door de service worden gedecodeerd.

JCRYPT-bestanden kunnen alleen worden gedecodeerd door de gebruiker die de bestanden heeft gecodeerd of door een gebruiker voor wie de maker van het bestand toegang heeft verleend. In het geval dat een andere gebruiker toegang heeft, kan de maker van het bestand ook een vervaldatum opgeven voor wanneer het bestand niet meer bruikbaar is.

In plaats van de gebruikersinterface van de webpagina te gebruiken, biedt JCRYPT ook een webservice (een .WSDL-bestand) om met de service te communiceren.

Hoe een bestand openen JCRYPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JCRYPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JCRYPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JCRYPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JCRYPT openen

Andere problemen met een bestand JCRYPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JCRYPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JCRYPT:

  • het gekozen bestand JCRYPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JCRYPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JCRYPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand