Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JDB. Als je het bestand wilt openen JDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Norton Antivirus Definiton Update File Format Symantec

Wat is een bestand JDB?

Bestand gebruikt door Symantec Endpoint Protection (SEP), een programma dat computers beschermt tegen malware. Bevat updates voor virus en spyware. Wordt gebruikt om periodiek malware-definities bij te werken wanneer nieuwe virussen en spyware worden ontdekt.

JDB-bestanden worden meestal gedownload van de Symantec-server.

JDB-bestanden bieden geen updates voor de firewallcomponent van SEP-clients.

Hoe een bestand openen JDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JDB openen

Andere problemen met een bestand JDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JDB:

  • het gekozen bestand JDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand