Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JDF. Als je het bestand wilt openen JDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Acrobat Job Definition Format Adobe Systems

Wat is een bestand JDF?

XML-bestand gemaakt door Adobe Acrobat, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken en bewerken van .PDF-documenten. Bevat werkkaart en werkinstructies voor het afdrukken. Mogelijk zijn inktvereisten, pagina bestellingen, afdrukhoeveelheden, preflight-profielen en andere eisen.

JDF-bestanden worden gebruikt om communicatie tussen ontwerp-, productie-, prepress- en drukgroepen te faciliteren. Ze worden vaak gedistribueerd door de drukkerij, zodat documenten volgens hun normen worden afgedrukt.

Hoe een bestand openen JDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JDF openen

Andere problemen met een bestand JDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JDF:

  • het gekozen bestand JDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand