Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JED Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JED. Als je het bestand wilt openen JED, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JED

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Xilinx Integrated Software Environment Device Configuration Information Format Xilinx

Wat is een bestand JED?

Xilinx JEDEC (Joint Electron Device Engineering Council) projectbestand. Gebruikt voor het programmeren van computer hardware apparaten, zoals microprocessors. Moet kleinletter (.Jed, niet .JED) zijn om door Xilinx iMPACT te worden herkend.

Hoe een bestand openen JED?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JED niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JED lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JED associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JED openen

Andere problemen met een bestand JED

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JED bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JED:

  • het gekozen bestand JED is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JED met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JED bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand