Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JGW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JGW. Als je het bestand wilt openen JGW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JGW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG World Format ESRI

Wat is een bestand JGW?

Georeference-bestand dat wordt gebruikt door GIS-producten, zoals ESRI ArcGIS Desktop. Opgemaakt in gewone tekst en bevat de coördinaten voor een bijbehorende raster .JPG afbeelding. Gebruikt voor het refereren van de locatie van luchtfoto's. Kan betegeld worden met andere JPEG wereldbeelden.

JGW-bestanden specificeren de schaal van de afbeelding per pixel, evenals de (X, Y) -coördinaat van de linker bovenste pixel. Met behulp van deze informatie kan het werkelijke geografische gebied van het beeld worden gereconstrueerd.

Hoe een bestand openen JGW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JGW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JGW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JGW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JGW openen

Andere problemen met een bestand JGW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JGW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JGW:

  • het gekozen bestand JGW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JGW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JGW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand