Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JHTML. Als je het bestand wilt openen JHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ATG Dynamo Server Page (Java HTML) N/A

Wat is een bestand JHTML?

HTML-bestand dat Java-code bevat. Soortgelijk aan een standaard .HTML bestand, maar kan Java-functies bevatten die op de server worden verwerkt voordat de pagina wordt verzonden naar de webbrowser van de client. Kan ook toegang krijgen tot informatie uit een database met behulp van een JDBC-verbinding (Java Database Connectivity).

JHTML-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van de ATG (Art Technology Group) Dynamo Document Editor en kunnen worden geanalyseerd op een webserver met de Dynamo Application Server geïnstalleerd. Dynamo is nu onderdeel van het ATG Commerce software pakket.

Hoe een bestand openen JHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JHTML openen

Andere problemen met een bestand JHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JHTML:

  • het gekozen bestand JHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand