Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JIA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JIA. Als je het bestand wilt openen JIA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JIA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Photo Navigator Album JVC

Wat is een bestand JIA?

Digitale fotoalbum gemaakt met JVC's Digital Photo Navigator, een fotoorganisatieprogramma dat bij JVC-camcorders wordt opgenomen. Biedt een groep foto's geselecteerd door de gebruiker en kan worden geëxporteerd in een webpagina-indeling.

Digital Photo Navigator kan stilstaande beelden importeren vanuit een JVC-camcorder of in real-time beelden van de camcorder opnemen.

Hoe een bestand openen JIA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JIA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JIA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JIA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JIA openen

Andere problemen met een bestand JIA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JIA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JIA:

  • het gekozen bestand JIA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JIA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JIA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand