Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JIGSAW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JIGSAW. Als je het bestand wilt openen JIGSAW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JIGSAW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Jigsaw Explorer Puzzle Format Carolina Road Software

Wat is een bestand JIGSAW?

Bewaar bestand gemaakt door Jigsaw Explorer, een browser-based puzzelprogramma. Gebruik XML-opmaak en slaat de huidige puzzel op. Hiermee kunt u puzzels op het bureaublad opslaan, ook al loopt het programma in de browser.

Jigsaw Explorer gebruikt Microsoft Silverlight-technologie en vereist dat de plug-in van Silverlight-browser geïnstalleerd wordt voordat het programma in de webbrowser wordt uitgevoerd.

Hoe een bestand openen JIGSAW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JIGSAW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JIGSAW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JIGSAW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JIGSAW openen

Andere problemen met een bestand JIGSAW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JIGSAW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JIGSAW:

  • het gekozen bestand JIGSAW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JIGSAW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JIGSAW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand