Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JKM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JKM. Als je het bestand wilt openen JKM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JKM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JAWS Ini Configuration Format Freedom Scientific

Wat is een bestand JKM?

Bestand dat wordt gebruikt door JAWS, een schermleesprogramma dat tekst in de spraakfunctionaliteit in Windows mogelijk maakt. Sla toetsopdrachten op die activeren als hotkeys voor interactie met de JAWS-software. Kan de standaard sleutelkaart zijn die door de software wordt gebruikt of een aangepaste sleutelkaart voor gebruikers gedefinieerd.

JKM-bestanden maken gebruik van een gewoon tekst, komma-afgebakend formaat. Ze bewaren de hotkey codes en de bijbehorende functienamen die worden uitgevoerd wanneer de hotkeys worden aangevoerd.

JKM-bestanden worden bewerkt met behulp van de Keyboard Manager, die bij JAWS is opgenomen.

Hoe een bestand openen JKM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JKM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JKM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JKM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JKM openen

Andere problemen met een bestand JKM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JKM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JKM:

  • het gekozen bestand JKM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JKM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JKM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand