Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JMP. Als je het bestand wilt openen JMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SAS JMP Discovery Chart-to-statistics SAS Institute

Wat is een bestand JMP?

Gegevensbestand gemaakt door JMP, een programma waarmee gebruikers statistieken kunnen maken die zijn gemaakt in SAS-software. Bevat tabulaire gegevens in het formaat van velden en records, die de gegevenstypen en waarden vertegenwoordigen. Kan worden gemaakt via JMP Scripting Language (JSL) scripts. Kan worden geïmporteerd en uitgevoerd binnen SAS software.

SAS creëerde JMP, uitgesproken "jump", als een interactief visualisatiepakket dat integreert met SAS data om dynamische visualisatie te verschaffen.

Hoe een bestand openen JMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JMP openen

Andere problemen met een bestand JMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JMP:

  • het gekozen bestand JMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand