Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JMV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JMV. Als je het bestand wilt openen JMV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JMV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Jnes Record Format Jabsoft

Wat is een bestand JMV?

Gameplay opname gemaakt door Jnes, een NES emulator voor Windows. Hiermee slaat u de status van het NES ROM (.NES of .NSF bestand) en gebruikersinvoer op, zodat de exacte gameplay weer in de software kan worden afgespeeld. Bevat geen echte videogegevens (iE, nee .AVI, .MP4, enz. Bestand). Kan gedeeld worden met andere Jnes-gebruikers, die de afspelen in Jnes kunnen kijken.

Als u JMV-bestanden wilt converteren naar een AVI-film, kunt u de stappen volgen in het Jabsoft filmopname-tipsartikel.

Hoe een bestand openen JMV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JMV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JMV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JMV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JMV openen

Andere problemen met een bestand JMV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JMV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JMV:

  • het gekozen bestand JMV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JMV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JMV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand