Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JNG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JNG. Als je het bestand wilt openen JNG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JNG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
JPEG Network Graphic Format N/A

Wat is een bestand JNG?

Beeldbestandsformaat in verband met het .PNG-formaat, maar gebruikt verliescompressie zoals standaard .JPG-bestanden. Ontwikkeld als subformaat voor .MNG-objecten, maar kan ook gebruikt worden als een zelfstandig rasterbeeldformaat.

JNG-bestanden kunnen een optioneel alfakanaal bevatten voor transparantie (die niet ondersteund wordt door standaard JPEG-bestanden). Zij kunnen ook bijkomende gegevensbunten bevatten die informatie over kleurruimte en opmerkingen kunnen bevatten.

Hoe een bestand openen JNG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JNG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JNG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JNG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JNG openen

Andere problemen met een bestand JNG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JNG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JNG:

  • het gekozen bestand JNG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JNG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JNG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand