Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

JNILIB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand JNILIB. Als je het bestand wilt openen JNILIB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ JNILIB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mac OS X Java JNI Library Format Oracle

Wat is een bestand JNILIB?

Ontwikkelaarsbibliotheek die wordt gebruikt door JNI (Java native interface), een kader waarmee Java kan worden geïntegreerd met andere programmeertalen. Bevat functies of methoden die de aanroepinterface tussen de programmeertalen bevatten.

In de documentatie van Mac Developer Library staat dat JNI-bibliotheken die voor Mac OS X zijn geschreven, de extensie ".Jnilib" moeten gebruiken.

Hoe een bestand openen JNILIB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand JNILIB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de JNILIB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand JNILIB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand JNILIB openen

Andere problemen met een bestand JNILIB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand JNILIB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken JNILIB:

  • het gekozen bestand JNILIB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand JNILIB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand JNILIB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand